Morsdag

Pris vuxen: tre rätter 495kr / två rätter 415kr / endast varmrätt 325kr

Förrätter:

• Carpacciorulle på innanlår fylld med svensk ”gruyère” serveras med dragontorkade tomater, picklad senap, friterad lotus & riven svensk ”gruyère”
• Lättrimmad rödingrilette med vit sparrissoppa, dillgravad vit sparris, kallrökt forellrom, 63 gradigt ägg, nässelflarn & gröna skott
• Ägg royal med vit sparrissoppa, dillgravad vit sparris, rostad sparrisbroccoli, rostad mandel & gröna skott

Varmrätter:

• Kryddstekt bogfilé med ramslöksaioli, picklade gröna tomater, torkade tomater, rödvinssky, riven fetaost samt potatisterrine med smak av vitlök, parmesan & backtimjan
• Grillad hälleflundra med skaldjurssås, citronbakad, grillad spetskål, palsternacks & -grönärtspuré samt syrad kompott på gurka, fänkål, & räkor
• Falafel på gröna & gula ärtor serveras med ramslöksaioli, picklade gröna tomater, torkade tomater, riven fetaost samt potatisterrine med smak av vitlök, parmesan & backtimjan

Desserter:

• Citrontartelette med italiensk maräng, färska hallon, rostade pistagenötter & rabarbersorbet