Morsdag

På morsdag den 30 maj håller vi öppet från kl: 12.00 till 20.00 och erbjuder en välkomponerad trerätters där du kan välja på två förrätter, tre varmrätter och två desserter, självklart har vi även en välanpassad meny för dom minsta i sällskapet. Sittningstider är följande: 12.00, 15.00 & 18.00.

Pris vuxen: tre rätter 495kr / två rätter 415kr / endast varmrätt 325kr

Pris barn: tre rätter 235kr / två rätter 165kr / endast varmrätt 110kr

På grund av rådande smittspridning utnyttjat vi inte full kapacitet av restaurangen så boka bord i tid för att säkra er plats.

Förrätter:

• Rilette på varmrökt sik med gravad äggula, blomkålspuré, ”pressgurka”, nässlor & maskros
• Råbiff på nymalt innanlår med Karl Johansvamp, rökt créme double, riven hårdost från Fjällko, ängssyra & rödklöver
• Krämig sparrissoppa med gravad vit sparris, 63 gradigt ägg & friterade nässlor

Varmrätter:

• Kryddhalstrat reninnanlår av sarv med bakade rödbetor, rödbetspuré, friterad renlav, rivet granskott, rödbetsblommor med syrad svartvinbärskräm, samt viltfond med rödbetsjuice & svarta vinbär
• Smörbakad skreitorsk med dillbakad, rostad spetskål, confiterad rotselleri, snabbpicklad gurka, björksavsolja samt smörsås med rökt forellrom
• Hemstoppad korv på svenskt matvete, smörbönor,rostad paprika & chili serveras med friterad pumpa, pumpapuré, picklad grön tomat & riven getost från Forsed

Desserter:

• Brödpudding med syltade rabarber samt glass på getmjölk & kardemumma
• Yoghurtparfait med honnycomb, saltrostade valnötter & citronsorbet